Når du besøker Brannteknisk forening sine websider på www.branntekniskforening.no, så lagres det noen informasjonskapsler (cookies) i din nettleser. En informasjonskapsel (cookie) er en tekstfil som lagres lokalt på datamaskinen din.

Formålet med å lagre informasjonskapsler i din nettleser er å gi deg en best mulig brukeropplevelse når du besøker websidene våre. Opplysningene behandles kun av Brannteknisk forening (BTF) og blir ikke gitt til tredjepart.

Ved å besøke websidene til BTF samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av informasjonskapsler i din nettleser og besøke sidene våre likevel, men dette innebærer at funksjonaliteten på nettstedet vårt kan bli begrenset.

EU-loven krever at man bruker informasjonskapselbannere hvis nettstedet inneholder informasjonskapsler som ikke er nødvendige for at det skal fungere. Vanlige eksempler på slike informasjonskapsler er de som brukes av tredjeparts analyse-, sporings- og reklametjenester. Disse tjenestene samler inn informasjon om folks oppførsel på nettet, lagrer den i databasene deres og kan bruke den til å vise personlig tilpassede annonser.

BTF bruker ikke informasjonskapselbanner på sitt nettsted fordi:

- Vi har fjernet alle ikke-essensielle informasjonskapsler fra vårt nettsted
- Besøk på nettstedet vårt sender ikke informasjon til tredjeparts analysetjenester
- Vi bruker ikke informasjonskapsler for å vise annonser eller spore deg på andre nettsteder
- Vi bare vil bruke informasjonskapsler som er nødvendige for at vi skal kunne betjene branntekniskforening.no.{rscomments off}